• foto2
  • foto1

InSa Bouwbegeleiding

Op 12 januari 2012 is InSa Bouwbegeleiding opgestart. InSa Bouwbegeleiding is een jonge, flexibele, zelfstandige en onafhankelijke onderneming die uw bouwprojecten van begin tot het einde voor u kan begeleiden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om InSa Bouwbegeleiding in te huren voor een korte periode of voor één specifiek onderdeel. InSa Bouwbegeleiding is werkzaam voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Dankzij mijn jarenlange werkervaring bij verschillende bouwgerelateerde bedrijven heb ik veel kennis opgedaan binnen verschillende organisaties. Hierdoor is InSa Bouwbegeleiding op veel plekken binnen het bouwproces inzetbaar. Ik ben namelijk na het behalen van mijn opleiding MTS Bouwkunde te Hoorn in juni 1997 onafgebroken in de bouwsector werkzaam geweest en ben ik bij de volgende bedrijven werkzaam geweest:

- Glashandel Pels & Joosten in Hoorn als werkvoorbereider en project begeleider op de afdeling 
  speciale glasprojecten.
- Timmerfabriek van de Toekomst Groep als werkvoorbereider.
- De Toekomst Bouw als werkvoorbereider en projectbegeleider.
- De Toekomst Ontwikkeling als werkvoorbereider, bouwbegeleider, kopersbegeleider, toezichthouder, 
  projectleider en bouwkundig tekenaar.

Tevens heb ik naast mijn werk nog diverse cursussen en studies gevolgd. Ik heb mijn aannemers diploma behaald + VCA diploma, Autocad, Word, Excel en diverse kleine cursussen om mijn kennis up to date te houden. Met mijn werkervaring, opleidingen en cursussen ben ik goed in staat om uw werkzaamheden tot het gewenste resultaat te begeleiden.

Ik vind dat een bouwbegeleider een bouwtechnische opleiding moet hebben met daarbij een aantal jaar ervaring in de werkvoorbereiding en projectbegeleiding bij een aannemer. Hierdoor weet de begeleider waar een particulier mee te maken krijgt, welke vragen ze doorgaans hebben, hoe alles prijstechnisch is opgebouwd, hoe het verloop van een werk is en wat de knelpunten zijn.

InSa Bouwbegeleiding bezit deze ervaring en u kunt mij inschakelen voor diverse onderdelen van de bouw of voor de volledige begeleiding. Dit is weer afhankelijk van de kennis en tijd van u als opdrachtgever.

 

 

 

Projecten in uitvoering

Nieuwe bedrijfshal 
Venhuizen

Situatie-tekening 


Lees meer...

Verbouwing woning
Venhuizen

1k


Lees meer...

Glas vervangen
Stedelijk Museum - Amsterdam

20130712 132614


Lees meer...